a

Latest Posts:

Sorry, no posts matched your criteria.

Follow Us:

Yukarı Çık

Canlı canlı paralandık!

Canlı canlı paralandık!


Sonda söyleyeceğimi başta söyliyeyim:)

” Bir daha çal Sam ” gibi ünlü bir repliğin hangi filme ait olduğunu bilemeyerek Canlı Para yarışmasına erken veda ettik.
Suç benim mi? Ekranlarda milyonlar izledi, suç ” kesinlikle Casablanca değil” , ” Casablanca’ya koymuyoruz” diye naralar atan sevgili kardeşim Varlık Sezgin’in 🙂
Sanki ben, ” Varlık, gel şu paraları, bu şıkka koyalım” diye ısrar ediyormuşum gibi, üzerime üzerime geliyor, bir de bağırarak ” Hayır, hayır, Casablanca’ya koymuyoruz” diyordu…
Ha bir de filmi izlemiş miş miş 🙂
Bu arada yukarıdaki fotoğraf, 3 gecelik süren ” ha çıktı,ha çıkıyoruz” vaaatlerimiz süresince bizleri yalnız bırakmayan sevgili dostlarımızla İstanbul ODTÜ mezunları derneğinde çekildi! Üç gün bizi ekranları başında bekleyen arkadaşlarımıza tekrar kusura bakmayın diyoruz!
Şaka bir yana, amacımız kurucusu olduğumuz, tamamen gönüllü olarak ilerleyen, hedefleri bu toprakların farkedilmemiş, anlatılmamış lezzetlerini, mekanlarını, tarihi ve kültürel yerlerini paylaşmak, beraber keşfetmek olan Sırtçantalılar ve Sonradan Gurmeler gruplarını anlatmaktı. Bu amacımıza sevgili Engin Düzyatan’ın elenmemize rağmen verdiği konuşma hakkı sayesinde ulaştık.
Bir de ODTÜ’lü Endüstri Mühendisleri olarak ortaklaşa yazdığımız SeyahatnamEM kitabını hediye etmemiz, ve milyonlara anlatmamız da cabası. Geliri ODTÜ burs fonuna giden bu kitabı da bu vesile ile tekrardan hatırlatayım.
Ha kaçırdıysanız nasıl mı izleyeceksiniz? Buyrun sizler için onu da düşündük 🙂

İyi seyirler

Yorum Yaz