a

Latest Posts:

Sorry, no posts matched your criteria.

Follow Us:

Yukarı Çık

Girişimciler için Markalaşma – İTÜ Çekirdek

Girişimciler için Markalaşma – İTÜ Çekirdek

İTÜ Çekirdek’in ilham veren ofisinde girişimcilerle beraberdik.

Marka yaratmanın temellerinden bahsettik. Kişi, topluluk, kent, ülke gibi toplumsal markalar, ve her gün iletişimlerine maruz kaldığımız ticari markaların iletişim ve strateji açısından nasıl yolllar izlediklerini konuştuk. Türkiye’den gerçek vakalarla başarıya ulaşmış marka hikayeleri ve dijital pazarlamadaki püf noktalar üzerinden geçtik.

5,5 senede n11.com markasının sıfırdan bu noktaya gelmesi, Türkiye’de lider e-ticaret markalarından biri olmasındaki adımları detayları ile paylaştım. Özellikle, 11.11 – Yılın En Uğurlu Kampanyası ile bir ” alışveriş günü” markası yaratma hikayesi de girişimcilere ilham veren konulardandı.

 

İstanbul başta olmak üzere, marka yaratma, dijital pazarlama ve e-ticaret konularında bilgi ve birikimleri paylaşmaya devam edeceğiz.

Başlı başına bir aşk işi olan markalaşmaya hem kişileri hem şirketler hem de ülke olarak sımsıkı sarılmamız gereken bir konu çünkü biliyor ki #TürkiyedeGelecekMarkalarıylaGelecek

Son olarak da, girişimci ruhlara fikirleri varsa, İTÜ Çekirdek’in başvurularını kaçırmamalarını tavsiye ederim. Bir mentör olarak bu ailenin bir parçası olmak gurur verici, bir sonraki sunum veya mentor seansında görüşmek üzere…

Sevgiyle kalın!

Yorum Yaz